Als je altijd al een dieper contact wilde hebben met je dier dan is dit je kans. Leer in een dag hoe dierencommunicatie in zijn werk gaat.

Communiceren met dieren gaat op een andere manier dan je met mensen contact hebt. Mensen zijn gewend op taal te letten. Dieren doen dat anders, die hebben meer op een geluidloze, telepatische manier contact.

Deze geluidloze manier van contact maken ga je tijdens de cursus dierencommunicatie weer leren. Het is namelijk een manier van communiceren die we bewust niet meer zo meester zijn. Onbewust doen we het nog wel, we noemen dat dan intuitie. Intuitie is een belangrijk hulpmiddel in het leven. Zo weet je vaak direct of iemand goed voor je is of niet of dat die baan een goede keuze is. Jammer genoeg gaan we dan vaak weer redeneren en nemen zo onze intuitie niet serieus. Dieren doen dat nog wel.

Intuitieve communicatie is niet alleen maar de lichaamstaal van een dier lezen of gissingen doen op grond van logisch redeneren. Je schakelt je rationele geest uit en vertrouwt op je intuitie om gegevens te zenden en binnen te krijgen. Je zou het ook paranormaal contact kunnen noemen of telepathie.

Eigenlijk is het iets wat iedereen kan maar we zijn het vaak verleerd en we besteden er te weinig aandacht aan.

In deze cursus zul je weer de beginselen leren waardoor een veel beter contact tussen jou en dieren zal ontstaan. Je leert welke vijf methodes je kunt gebruiken om boodschappen te zenden en te ontvangen.

Op de cursus dierencommunicatie leer je alle technieken die je nodig hebt. Vaak leidt dit al vrij direct tot hele bijzondere boodschappen die mensen doorkrijgen van dieren.

We gaan ook proberen contact te maken met overleden dieren. Dit is een vorm van mediumschap. Het klinkt moeilijker dan het is en de ervaring leert dat het voor veel mensen goed te doen is om dit contact te maken.

De kosten zijn 95 euro. Je kunt dit aan het einde van de dag contant betalen. Alle opbrengsten van deze cursus worden weer veder gegeven aan goede dierendoelen, zoals onder andere Stichting Wereldasielen, Stichting Cat Connect, etc.

Als je zelf de lunch meeneemt dan zorg ik voor koffie/thee en vegetarische biologische soep. 

De dag duurt van 10.30 tot ongeveer 16.00

Je krijgt een uitgebreide informatiemap mee.

Voor minima en medewerkers van dierenopvang centra is er een gereduceerd tarief in overleg mogelijk.

Je dient mee te nemen:

Dierencommunicatie cursus
Tijdsduur: 1 dag (10.30 tot 16.00)
Kosten: 95 euro
Inclusief: uitgebreide documentatie, koffie, thee, versnaperingen en tijdens de lunch biologische, vegetarische soep
Geplande data:  

Recensie:
Onlangs heb ik de dagcursus Telepatisch Communiceren met Dieren bij Silvia gevolgd.  Met oefeningen en technieken werd geleerd hoe je telepatisch contact legt met een dier. Er werd met katten gewerkt die aanwezig waren maar ook met foto's van dieren van de cursisten. Zo konden antwoorden op vragen over de dieren direct geverifieerd worden bij de baasjes. Dus, helemaal niet zweverig!
Ik kijk met veel plezier terug op deze dag. Ik heb enorm veel geleerd waar ik veel aan heb in de omgang met katten in het asiel waar ik werk maar ook thuis met mijn eigen katten. Maar vooral hebben de dieren er veel profijt van. Hoe geweldig is het voor hen iemand te hebben die hen 'verstaat'!!
Cursusleidster Silvia is een heel prettig mens die op een rustige en prettige manier de stof over weet te brengen op de groep. 
Deze cursus is voor iedereen die zelf dieren heeft of met dieren werkt écht een aanrader.
Leonie H.