Online cursus Rider Waite tarot

Online cursus Druiden tarot

Online cursus Osho Zen tarot

Omdat ik steeds vaker de vraag kreeg van mensen die ver weg wonen of ik een tarot workshop voor ze kon organiseren heb ik een online cursus ontwikkelt. Zo kunt u thuis de tarot uitvoerig bestuderen. Per email krijgt u de lessen opgestuurd. U krijgt opdrachten om thuis leggingen te doen voor uzelf en met vrienden en bekenden zodat u langzamerhand steeds vertrouwder wordt met de tarot.

Met deze online cursus duikt u in de wereld van de tarot met zijn symboliek, archetypen, betekenissen, kleuren en verhalen. U leert op een professionele manier een tarotlegging te doen en de kaarten te vertalen naar een antwoord op de vraag die gesteld is.

U heeft de keuze uit drie verschillende tarotcursussen. Sommige mensen hebben meer affiniteit met een bepaald tarotspel dan met een ander en u kunt zelf kiezen van welke tarot u de cursus doet.

We oefenen met verschillende leggingen zoals een carričre legging, een jaarhoroscoop legging en het keltisch kruis. Door het veelvuldig oefenen thuis zult u merken dat aan het einde van de cursus een tarotlegging geen geheimen meer voor u heeft.

Het is een praktijkgerichte cursus en u leert de kaarten te duiden via de betekenis van de kaart maar vooral via uw intuďtie. Er wordt aandacht besteed aan de grote arcana, de elementkaarten (de kleine arcana) en de hofkaarten. Gezamenlijk geven zij een compleet verhaal in een legging.

U leert het volgende:

Kennis van de grote arcana
Kennis van de kleine arcana
Het levensverhaal van de nar
De symboliek en archetypen
Hoe u een kaart kunt lezen
Hoe u een legging kunt maken en lezen

De tarot stelt ieders persoonlijke levensweg voor. Het kan helpen duidelijkheid te geven over het levenspad en welke kwaliteiten u in uzelf nog kunt ontwikkelen. Een reis in de tarot is tegelijkertijd een reis in uzelf, het leven en het onderbewustzijn.

U kunt u per email aanmelden. Op het moment dat u betaald heeft stuur ik de lessen naar u toe.

Rider Waite tarot online cursus: 150 euro

Druiden tarot online cursus: 150 euro

Osho Zen tarot online cursus: 150 euro