Dit is de Master graad van de Engelen en Aartsengelen Healing (Angels and Archangels Healing). Dat betekent dat u na het volgen van deze graad alle kennis hebt en ook zelf cursussen kunt gaan geven. 


U hoeft echter geen cursussen te gaan geven, u kunt deze vijfde cursus ook gewoon voor het eigen persoonlijke bewustwordingsproces gebruiken.

U krijgt je eigen Persoonlijk Engelen Team, afgekort als PET. Dit team kun je voor diverse healingen inzetten en het ondersteunt u op het levenspad. U gaat een persoonlijke band met ze aan. Zij zullen ondersteunen zoveel ze kunnen.

U gaat leren hoe U een healing op afstand geeft. Dit is erg handig omdat zo ook mensen die verder weg wonen geholpen kunnen worden.

En als laatste leert u een inwijding te geven in de Engelen en Aartsengelen Healing.

Omdat veel cursisten graag de Engelen en Aartsengelen Healing IV en V op dezelfde dag willen doen heb ik beide cursussen samengevoegd. U krijgt de kennis, healingstechnieken, oefeningen en inwijdingen die bij beide cursussen horen. Vanwege de intensiteit van deze kennis en energie wordt de cursus prive of in een klein groepje gegeven.

De cursus duurt ongeveer vier uur van 10.00-14.00. De kosten voor de cursussen Engelen en Aartsengelen Healing graad IV en V samen zijn 200 euro.